Friday, February 1, 2013

Akaun, Segamat Dan UiTM semuanya Dihati

31.01.13 09.45 PM
Akhirnya, segala penantian berakhir. Kesabaran yang memuncak akibat dari UiTM asyik nak postpone je result kemasukan degree *yang sampai hari nie aku pown tak tahu kenapa. Tapi, setiap dugaan dan cabaran Allah akan bagi cash. Bila orang kat twitter dah bising-bising katanya result dah keluar, aku pown apa lagi terus lah bukak dengan perasaan yang sangat berdebar. Doa aku biarlah BACC, dan biarlah kalau nak bagi tukar kampus pown yang dekat2. Finally, Alhamdulillah


Pertama-tamanya aku memanjatkan kesyukuran yang teramat sangat kepada Allah kerana memberi aku peluang menimba ilmu lagi. Bachelor (Hons) in Accountancy. Dan yang paling menggembirakan hati bila dapat Segamat tercinta. Tripple gembira bila most of budak kelas aku dapat Segamat. Just like diploma. Jumpa lecturer-lecturer account yang sangat awesome. Jumpa junior-junior yang awesome jugak. Jumpa polis bantuan yang super dupper awesome.

By the way, aku sedih jugak bila dapat tahu yang ada kawan-kawan aku yang dari kos lain tak dapat sambung. Aku harap mereka buat rayuan dan aku akan doakan mereka. Berjaya bukan sorang-sorang. Kalau boleh semua orang.

Hello UiTM Segamat, Kita bertemu lagi.

Wassalam

No comments:

Post a Comment