Saturday, March 31, 2012

Terukir Di Bintang-welcome to SENIOR year

Assalamualaikum...

akhirnya setelah 14 minggu bertungkus-lumus pergi kelas balik kelas, buat assignment, presentation dan final exam..akhirnya aku dah pown grad sebagai part5 student..x mau citer pasal final exam..biar RESULT yang akan berkata-kata nanti..btw entry kali nie nak citer pasal FAHMI pada SEMESTER 5 sebagai pelajar DIPLOMA PERAKAUNAN UiTM Johor..

menghuni Kolej Baru di UiTM Johor menjadi kebanggaan actually...bilik x nk besar boleh main bola sambil guling2 buat filem hindustan..seriusly ini SENIOR TERRITORY..mne x nye part 5 ngan part 6 je yang duk sini..part 1 aku rase x der sape yang penah sampai sini..kira kolej paling menggerunkan lah untuk senior..tapi bg kitorg yang duduk kolej nie lagi seram dengan citer2 pelik kat kolej nie..btw satu sem kat kolej nie sangat lah bezenya pown dari kolej Taming Sari dan Sempana Riau..boleh faham x duduk satu wing tapi x kenal nama pown..hewhew..sangat menyombongkan diri..hope next sem kalau dianugerahkan kolej lagi nk mintak dapat Taming Sari...

JAC1105A- kelas paling happening, meletup, meriah, gila-gila dan dan dan banyak lagi..satu sem lagi bersama mereka membuatkan hidup ini berada di Syurga, x sabar menunggu hari esok, umpama mawar yang sedang mekar..paling x menahan of coz lah jadi CLASS REP buat kali keberapa pown aku x tau..sigh3..hehe..to all my class mate hoyeah2 korang sangat BEST, TERBAIK,MELETOP, KEBABOM..
walaupun aku kdg2 annoying, penah x ckp ngan korang(hoho malu2) n termarah-marah ke(perkara yang aku mmg x penah buat) tapi aku buat semua 2 sbb...x der sebab pown sebenarnya..huhu..seriusly berada dalam kelas JAC1105A sgtlah menjadikan aku sangat hyper active kadang kala..ditambah dengan lecturer2 yang COOL, SPORTING, SUPPORTIVE dan HEBAK..akhirnya kita dpat grad part 5 dengan _______(isi sendiri eh kawan2 sbb ianya sgt subjektif)..sem nie kami orang diajar oleh:
FAR300-Dr. Norhayati Alias
MKT243-Puan Noraisyah
LAW346-Mr. Iftikhar Ahmad Khan
BEL 313-Puan Noridah bt Sain
TAX320-Puan Ida Suriya
MAF320-Puan Norfizah Othman
saya sayang kamu semua..terima kasih atas kerjasama yang baik..xspecially time nak siapkan assignment group MKT..seriusly ko memang TERBAIIIIKKK..

Generally hidup as part 5 student membuatkan aku lebih menjadi matang..dan semester ini banyak pencapaian aku dapat dalam hidup yang baru je nk masuk 21 tahun ini.. Mendapat Pendebat Terbaik untuk MiTEK, Johan pertandingan DIKIR BARAT pelbagai bahasa, Tempat Kedua Perarakan SUPRO..sesungguhnya meninggalkan part 5 dengan banyak kenangan manis berbanding pahit..lepas nie dah masuk kategori SUPPER SENIOR..dh part 6 lah katakan..WELCOME TO SENIOR YEAR STUDENT..

nie adalah berape keping gambar kenangan bersama mereka2 yang sudi menjadi kawan dan sebahagian dari hidup aku kat UiTM Johor nie..TERIMA KASIH KAWAN..



No comments:

Post a Comment