Saturday, March 3, 2012

akhirnya sempurna

setelah 14 minggu bertungkus lumus pergi kelas, balik kelas, buat homework, pinjam homework orang, presentation, kelas ganti, kuiz, test and etc2 akhirnya berakhirlah semua kelas untuk semester 5 nie..banyak kot bende2 yang memorable sepanjang sem nie..sangat banyak sampai lidah nie terkelu-kelu nak berbicara..cewah..

14 minggu yang penuh ngan cabaran..masalah beberapa subjek yang sangat susah, jumpa TREK pasal lecturer, a week yang penuh dengan presentation, assignment yang diberi last minute, test ngan kuiz sangat serabut..huargh sampaikan satu tahap rase macam nak mengalir-ngalir je air kat mata nie..banyak bende yang aku sacrifies untuk sem nie..tido kul 1-2 pagi dah macam jadi lumrah..

untuk pengetahuan sem nie ada 6 subjek(lima subjek final)..kelas jangan citer lah die punye pack cam ne...untuk rekod kehadiran sem ini adalah seperti berikut:
1- FAR300- x penah ponteng
2- MAF320-sekali x dtg sebab overslept, sekali lagi x dtg sebab ada Speaking MUET
3-TAX320- x penah ponteng
4-BEL313- x penah ponteng
5-LAW346- sekali ponteng sbb outing, sekali lagi sbb kna handle dinner
6-MKT- xpernah ponteng baik mass lecture ataupun tutorial

so, setelah 14 minggu, ada 5 paper perlu ditempuh dari 12-30/3/2012..dan ini jadwal untuk sem nie::

hope jadual yang banyak gap nie dapat banyak membantu dalam merealisasikan hasrat mendapat DEAN LIST semester ini..

2 comments: