Sunday, December 4, 2011

modul oh modul

Assalammualikum...

Alhamdulillah berakhir gak modul 5 nie...untuk pengetahuan, kat UiTM nie ada satu program yang every sem kena pegi...ianya disebut sebagai modul...every sem modulnye berbeza-beza...tapi seriusly modul nie hakikatnya sangat berguna..walaupun kadang-kadang macam annoying je x dapat balik umah sebab semata-mata nak g modul yang wajib sehari je satu sem..hendak atau tidak pergi jualah...

every sem kitaorang akan dapat group yang berbeza untuk LDK..tapi sebelum LDK kitaorang mesti ada ceramah ikut tema sem 2...macam sem 5 nie temanya pasal kenegaraan..seriusly bosan lah kan sebab belajar bende yang aku dah tau...pasal Perlembagaan Malaysia...tapi ianya berguna kepada kawan-kawan aku yang x tau..sebab aku tau semua pasal perlembagaan nie sebab dulu aku penah masuk Form 6 sekejap..tu yang belajar pasal Perlembagaan nie dalam subjek wajib iaitu Pengajian Am...

tapi paling best sekali mase LDK lah...macam-macam permainan yang best dijalankan...so, x bosan sangat lah...dan masa LDK nie lah kita jumpa ramai rakan-rakan dari kos-kos lain..memang seronok...tapi time seronok sebab hari nie je dapat kupon makan RM4...haha...

ok lah, dah penat modul nak g tido..bye

No comments:

Post a Comment