Thursday, November 10, 2011

Segment Santai Blogger

Assalammualaikum..

pk.straight to the point, aku nk msuk segment ke dua plak...kalau dulu dah penah masuk yang Taufiq Nazli punye, skang aku nk msuk yang nie punye pulek...nak join klik je kat banner bawah nie...senang dan mudah je...


dah klik, pas uh die msti suh korg citer pasl URL korang..
aku punye URL inspirasifahmi.blogspot.com...mesti korg tertnye-tnye inspirasi ke blog aku nie...follower pown x smpai seratus lagi...haha...perasan je berinspirasi...lantak pi lah...tapi aku wat URL uh sbb nk bgitau kat hangpa semua penulisan yang aku tulis kat blog buruk ini adalah dtg dari inspirasi yang tinggi dari aku...wuhawuha...ianya sebuah perjalanan hidup yang penuh dengan warna-warni...aku menyampaikan berdasarkan perspektif aku sendiri....

dan ini dia dua orang yang kena tag
Syukri Abdullah
Siti Khadijah

ok, smpai sini nk post past uh ltak kat komen beliau...

3 comments:

  1. wahh!! terbaekk!! ku pn sm..hmpir smua dlm blog tu dtg dari pengalaman sndri..dh mcm diari dh blog ku..hehehe..thanks for joining!!! :)

    ReplyDelete
  2. dtg jenguk dan baca entry..happy blogging..:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

    ReplyDelete
  3. hai sha dtg singgah sini :)
    sha dah FOLLOW awak tau

    http://strawberrysweets92.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

    jemput melawat sha balik :)

    *dah click2 awak punya !

    ReplyDelete