Monday, November 14, 2011

ohh tidak! ada kelas tambahan

Assalammualaikum...

korang mesti penah merasa kan kelas-kelas tambahan nie..yelah kat sekolah kan ada macam-macam kelas tambahan lah..dengan nama-nama yang meningkatkan semangat tue...haha..aneh2 je...so far kalau kelas tambahan tu dah tentu lah dibuat luar dari waktu P&P...of coz lah selalunya petang yang sedap nak tido tu dan malam yang banyak citer rantaian kat TV3 tu...aih..demi negara tercinta (eceh) agu gagahi gak lah g kelas tambahan lagi...x cukup ngan tu, g pulak tusyen kat satu tempat nie...Add Math ngan Physic...subjek paling lemah aku...dan akhirnya lemau2 je result SPM aku...haha...x pe lah mungkin Allah dah tentukan aku kena jadi Accountant..wahwah jauh kot physic ke blaja bukak ledger...tapi x pe, demi negara akan ku harungi segalanya..huahua...

ok, dah melalut...ingatkan mase skolah je ada kelas malam2 nak tertido nie tapi..........
korang tengok je lah gambar kat bawah nie...

hah, nampak x kat situ...timetable kelas aku next semester...first2 bukak kat icress aku ingatkan kul 8-9 pagi...then kawan aku tegur suh tengok betul2...yelah sejak2 dah rabunan sket nie mata agak kero...Ya Allah 8-10PM...dan subjek itu adalah LAW346...tersembul biji mata aku yang memang nak terkeluar nie..mak ai, kelas tambahan buat pertama kali dalam sejarah 5 sem aku kat UiTM Johor...apalah nasib kami2 nie wahai UiTM...dah lah Law..kompem2 lah ngantuk...lagi2 dapat lecturer yang memang bosan..huh...

pas uh cube perati jadual tu lagi, hari Selasa adalah hari paling menyiksakan tau x...seb bekmkul 12-2 tu x dak klas, kalau x memang pengsan lah...setelah diselidik lagi, cube tgok hari rabu punya kelas plak...kul 10-12 klas kat BK1 pas uh blek bilik kul 2 dah kena mendaki blek g BK8...dah lah Blok Kayangan nie memang betul2 macam kayangan..atas bukit plak 2..perlulah menaiki tangga yang baru siap tu untuk sampai ke destinasi...huh..seriusly jadual sem nie sangat2 x best...

tapi yang bset nye jadual nie...cube tgok betul2...hari Jumaat x dak kelas petang mean petang tu jugak boleh blek umah...hari Isnin plak kelas stat kul 2, mean pagi Isnin 2 boleh nek train kul 7.20...wahwah..bahagia hidup den..dapat lah pulang ke kampung halaman dengan gembiranya...

sekian, wassalam

No comments:

Post a Comment