Thursday, November 3, 2011

Oh My Result

Assalammualaikum...

4 Nov 2011 seluruh pelajar diploma UiTM dh tau result depa...adalah saki baki yg lupe password email mereka..yelah bukak email satu sem skali...mane x nye...seperti sem2 lps result kuar tgh2 malam...dikala mak2 n abah kami sedang nyenyak tido, kami kat dalam bilik nie gementar bagai nk tersembul jantung keluar dari jasad...pkul 12 masih x dpt email...x mcm sem lps tau result kat student portal, tp sem nie die wat lain sket...bg by email dulu then 9 pagi nie barulah boleh bukak kat student portal...tapi tadi aku try system tgh down..ye lah dak2 UiTM nie kan memang gedik, dah tau result pown masih nak tengok kat student portal punye...ye lah mane lah tau kat email lain kat student portal lain..haha...

btw, result aku sem nie ada sedikit penurunan GPA dan juga CGPA...GPA pling banyak turun lah...turun sebanyak 0.13..pergh banyak tu...kalau naik x pe gak...tapi selamat CGPA aku turun sket je 0.01...mule2 terlupe nak update pasal result tapi diingat kan oleh Syukri Abdullah...die dapat Dean List...tahniah lah pada beliau...nak tgok blog die boleh lah klik sini ,kita tengok apa yang beliau tulis pasal result die...

nie nak habaq tentatif tengok result aku semalam....kul 12 check email, x der...refresh punye lah byk kali then sembullah ini pada pukul 12.25 pagi waktu zimbabwe..


tu die dah tertera matrik kad no aku...mse nie toksah citer lah...dalam hati redha je lah kalu dpt teruk pown...memang soklan susah(alasan je)...dan pabila klik je kat situ, nie lah hasilnya:


Alhamdulillah...yang penting CGPA tetap dan masih menunjukkan angka 3 disitu...hope dpatlah kekalkan smpai konvo nanti..at least adalah satu * kat sebelah nama mase amik Diploma kat Shah Alam nanti (hope konvo kat Shah Alam, x nak kat Segamat)..haha, demanding...kalau boleh nak dua ** tapi kena usaha keras lah dua sem nie dapat 4 flat (rsenye cam x mampu)...

oh ok..dah tau kan..stakat nie jelah aku nak bebel pasal result yang x segempak mana nie...wassalam..bye

3 comments:

  1. hehe. tahniahh pokcik !

    salam kenall.

    i <3 johorean !

    ReplyDelete
  2. Tahniah, seronok tengok orang lain dapat result gempak.

    ReplyDelete