Sunday, November 13, 2011

im resign

Assalammualaikum...

hah, jangan terkejut sangat lah dengan tajuk entry aku kali nie... yelah macam semua tau aku kan tengah keje part time kat Pacific Hyper. And Departmental Store tu...then, sem break aku dah nak abes dah pun..so, kenalah hantar resign letter seminggu awal...mengikut procedure syarikat kan...so pada 11/11/11 aku pun hantar lah resign letter aku..ianya pun di approve oleh Supervisor aku...dan kat sini nak share lah sikit easy resign letter bagi yang nak benti keje juga tu...


aku ingat dulu masa lepas je SPM terus je cari keje...gigih..masuk nie dah tiga kali aku hantar surat resign...haha..best x tiga kali bai..ok lah sampai sini saja nukilan ku..saja je nak kongsi surat nie kan..sebab, SPM nak dekat..mean pas nie ramai lah nak gi mintak keje kan..yelah nak isi masa lapang sebelum en result nak kuarkan dirinya...atau pun tak dapat pegi panggilan untuk Khidmat Negara(perkara paling aku gembira bila dapat tau)...so, cari lah keje...at least boleh wat belanja tengok wayang, makan kat secret recipe juga belanja kawan-kawan makan...

p/s-malasnya lah nak balik UiTM...nak sambung cuti boleh..kat bawah nie ada contoh resign letter yang senang



MUHAMMAD ZUL FAHMI BIN AZIZ
5 JALAN ILHAM 15
TAMAN ILHAM
86000,KLUANG
JOHOR                                                                         TEL NO:0177818482


PASIFIC HYPER. AND DEPT.
THE STORE SDN. BHD
G-88 & 1-88, KLUANG MALL
JALAN RAMBUTAN
KLUANG JOHOR

DEAR MISS

RESIGNATION LETTER

I hereby tender my resignation from my position as cashier.
My last day will be on November 18th,2011 one week as per our contractual agreement.
This is because my semester break will end soon.

Thank you for the opportunities for professional and personal development that you have provided me during my tenure at Pacific. I have enjoyed working for the company and appreciate the support provided me during my tenure with the company.




Sincerely                                                                 Approved by
                                                             
_________________                                              ________________
MUHAMMAD ZUL FAHMI BIN AZIZ                           MAHNARU MOHD YUSOF              
BATCH NO: 2390                                                     SUPERVISOR
POST: CASHIER                                                       C/O DEPARTMENT













No comments:

Post a Comment