Monday, October 31, 2011

10 Blog dan bintang-bintang

Assalammualaikum...

lurus ke titik(straight to the point)...hari nie aku nk kongsi sepuluh blog yg sgt aku gemar baca siap ngan bintang2 gemerlapan lagi...haha...bintang2 itu melambangkang sejauh mana aku suke ngan blog mereka...full bintang adalah lima...dan x der markah setengan diberikan...berikut adalah 10 blog aku gemar buke bila terasa bosan ngan terasa nk berjalan-jalan di blog(blog walking)

1.  Kehidupan Ringkas tapi Signifikan-Prof Dr. Muhd Kamil (*****)
2.  Hidup Itu Indah:Rumah Kecil di Jabal Ohud-Puan Roza Roslan (*****)
3.  Bersama Mazidul:Perkongsian Hitam Putih Kehidupan-En Mazidul (*****)
4.  Hanya Dari Mata-Cik Innanie Ariffin(****)
5.  Realiti Konspirasi-En Zack Zukhairi(****)
6.  Taufiq Nazli- En. Taufiq Nazli (****)
7.  Hikayat Stoking Berlubang- Cik Siti Adzlin(****)
8.  Hanis Zalikha- Cik Hanis Zalikha (***)
9.  Maria Elina- Cik Maria Elina (***)
10.Blog Serius (***)

ok done...actually semua nye mmg aku bc...cume bintang2 2 sje je letak nk bg tau the most aku like blog mereka...mereka telah membuat aku menangis, ketawa dan tersenyum...blogwalking bukan waste ur time...but it will make u sense about others...yelah setiap blog kebanyakannye menceritakan tentang diari kehidupan...some akan letak siket2 petua, pendapat dan tips2berguna...but kalau korg nk check it out bleh je...just klik2 kat warna-warni kehidupan di atas..eceh...tp jgn terperanjat bile dapati ada yg dahlama x upsate blog mereka...antaranya En. Zack ngan Cik Siti..bile lah agaknye mereka nak mengupdate blog mereka...

dan ini variety blog yg aku suke...ada yg berunsur keagamaan, kupasan isu-isu berat..diari seharian yg sememangnya nk pecah perut aku baca....dan berita2 yg susah dan jarang kita bc...btw stakat nie aku berpuas hati ngan mereka..mereka sgt cool dengan gaya penulisan berbeza-beza...mereka juga adalah inspirasi aku menulis blog...

Selamat Berblogwaliking..

p/s-blogwalking-blogwalking gak, sembahyang jgn lupe..bye

No comments:

Post a Comment