Monday, September 19, 2011

masa

ASSALAMMUALAIKUM...

hari nie bermulah perjuangan segelintir pelajar Diploma UiTM satu Malaysia...bermulanya PEPERIKSAAN AKHIR bg pelajar Diploma...disebabkan jadual akademik yg berbeza dari student DEGREE...bagi semua pelajar kini setiap detik dan saat amat berharga...MASA yg tinggal akan digunakan sebaiknya agar segala ilmu yang diperoleh sepanjang satu semester ini diingat dan dihafal kembali...begitu juga dengan aku...sem nie amat bernasib baik berbanding sem lepas...sem nie ada gap antara subjek..ye lah 4 subjek je pown...nie jadual final aku...


kalau sem lepas 4 paper killer dalam masa 4 hari berturut-turut...sem nie byk MASA utk menstadikan diri dan bersiap siaga...dan semuanya kat DST kecuali MAF280je kat blok U...naib baik juge sbb x yh nk manjat bukit g Blok Kayangan atau g Dewan ri Peria...ia dpt menjimatkan masa ngan g exam lmbat sket...hope dgn jadual yg mcm nie dgn 4 subjek aku dpt buat yg terbaik dan semoga kesihatan ku mengizinkan utk at least dpt DEKAN sem nie, setelah 3 sem menunggu..

p/s-kpd student UiTM Diploma, GOOD LUCK n ALL THE BEST

2 comments:

  1. oh fahmi rupanya.. thank u so much sbb letak banner kat atas tu... btw, napa tak letak chatbox. snang??

    ReplyDelete