Wednesday, September 14, 2011

event SCCB

ASSALAMMUALAIKUM...

mmg dh lme dah x update blog nie...jgn tanye kenapa sbb sememangnye bizi je memanjang...nie baru lega sket dah abes semua klas,kuiz,test dan presentation...tapi bizi ttp ada...mengmantapkan diri utk menghadapi Final Exam..lagi satu sbb aku sekalarang sedang atau tengah berada di rumah...dan mempunyai jaringan line internet yang memblehkan aku mengupload seterusnya mengupdate blog....kali nie bukan nk citer psl FINAL EXAM tpi nk bercerita pasal event yang aku telah sertai iaitu menjadi seorang pemain TRUMPET tuk DINNER DIP. IN INVESTMENT...haha..bukan aku sorg tapi ramai lagi...ada dak PART3,PART2 dan PART1 pown ada gak...

event ini telah diinvite oleh FARAH ADILA aka DIDI merangkap exco NADIIA(Nadi Diploma in Investment)..
then aku tanpa berfikir panjang telus je lah terima...sbb..mst ada sbb kan...sbbnye adalah kerana dh lama aku x meniup TRUMPET n join event SCCB(Segamat Cadet Corp Band)..thats y lah aku terima pelawaan ini...
berlatihtukevent nie pown aku rse x byk hari..dlm 2-3 hari je...seb bek ada pakar TRUMPET Yann yg telah mengajar aku...ktorg main lagu Aspalela,Madu Tiga ngan Seloka Hari Raya...

Dinner nie berlangsung dgn jayanya pada 11/9/2011(tarikh ranapnye WTC) bertempat di DEWAN SRI TEMENGGONG...temanye RAYA 1 MALAYSIA...soktorg pown performpkai baju raye..huhu..giler stylo..ktorg nye persembahan stat dlm kul 9.30 mlm..then ktorg x amik makanan pown..sbb tkot x leh tiup...lps ktorg dh wat persembahan...dinner tyme utk ktorg... NASI AYAM+TEMBIKAI+AGAR2+AIR OREN...pergh kenyang...lps mkn apa lagi...sesi bergambar...rsenye gmbar kitorg yg byk kat event NADIIA 2..haha...nk wt cam ner artis jemputan lah katakan...

apa2 pown walaupun penat dan esok ada kuiz aku ttp happy n enjoy that nite...:)

tyme perform

razan,yann,aku,bella,fatin

antara yang perfom 

sesi bergambar diteruskan lagi

credit 2 Aien Abd Latiff utk semua gmbar nie...

1 comment: