Thursday, August 18, 2011

Put your hands up

ASSALAMMUALAIKUM....

apa kaber semua pembaca blog ku yang tercinta...sedar x sedar dah masuk hari ke 19 kita berpuasa...mcm sekejap je mse berlalu...lps nie nk mencari malam LAILATULQADAR plak...semoga kita semua menjumpai malam itu...entry kali nie bukak citer pasal K-POP yang aku penah gak bukak entry sebelum nie....tp kali nie die pnye nada dalam keadaan dan emosi yang berbeza...

mulenye dan seriusnye aku mmg x paham kenapa org minat lagu2 n citer2 KOREA...smpaikan aku plik ble LECTURER aku sendiri pown minat dengar lagu2 KOREA..huh..setelah berbulan duduk ngan roomate yang gilerkan KOREA then aku baru lah realize yg lagu2 KOREA nie BEST...perkara yg x mungkin aku ckp kat roomate aku...sbb smpai sekarang aku msih ckp ngan die aku x minat KOREA...haha...

tp aku msih x addict ngan KOREA2 nie...msih boleh dikawal lagi...stakat nie mnduduki carta lagu KOREA yg aku minat adalah HANDS UP dari 2PM...part yg pling hafal mst lah "put ur hands ap2..."...


tp, aku x di influence oleh roomate aku nk tgok citer die plak...kalu die influence pown mmg x lah nk ikut...sbb penat je mengadap laptop tgok series citer die yang berlambak2...

akhir kata KOREA KOREA jugak lagu ngan citer made in MALAYSIA jgn dilupe...
MERDEKA,MERDEKA,MERDEKA...yeah

wassalam

No comments:

Post a Comment