Sunday, July 31, 2011

SPAGHETTI + CHICKEN GRILL + UCAPAN PUASA

first time gune pantry atau dapur masak memasak kat kolej kitorang SEMPANA RIAU...
haha...menunya ialah SPAGHETTI ngan AYAM BAKAR yang x tau resipi apa...main buat je...
yang spaghetti 2 aq lah chefnye...huahua...apply je apa yang penah mak aku buat...hasilnya bolehlah dimakan...hehe...walaupun kekurangan bahan...



agak lembik sket sbb lame sgt masak

masih panas



nie lah hasilnye


dikesempatan nie juge nk ucap SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN yang mulia nie...semoga kita mendapat PUASA yang MABRUR...ingatlah kembali apa maksud PUASA yang sebenarnya...
PUASA ialah menahan diri dari melakukan perkara-perkara yang membatalkan puasa...antaranya MENGUMPAT, MENGHINA dan DOSA2 BESAR contohnya BERZINA...

No comments:

Post a Comment